Met wsl hebben ze geen last van concurentie of licenties van anderen dus dat kunnen en mogen ze betrekkelijk eenvoudig zelf uitbouwen. Ik gok dat het niet zozeer om de IDE gaat, maar meer het platform waarvoor word ontwikkeld. Je zult meeste wel werkend kunnen krijgen, maar ik denk dat als je een C# .Net applicatie wilt debuggen dit aanzienlijk lastiger is wanneer je op Linux zit. Daarnaast is er nog het «…, but it works on my machine» probleem, wat alleen maar gaat toe nemen als je zelf niet op het targeted platform zit.

  • Ik gebruik gewoon de Linux versies van Edge, VScode en Teams.
  • Ik wil gewoon mijn klok weer terug op alle schermen.
  • Als jij dus in Filezilla zit en je wil in je verkenner iets gaan opzoeken om naar je Filezilla te slepen dan gaat de alt+tab methode mogelijks zelfs sneller zijn dan het oude slepen.
  • Hierbij wordt de gehele Windows-partitie gewist.
  • Dit zou dan met deze update terug komen, en waarschijnlijk net zoals «Search», «Task view», «Widgets» en «Chat» aan en uit te zetten zijn via de taskbar settings.

Een hogere helderheid zorgt er niet alleen voor dat je jouw scherm goed ziet in goed verlichte ruimtes, maar het zorgt ook voor heldere kleuren. Ik zit nu op een Windows 11 machine, en daar lijkt het inderdaad verdwenen te zijn. Dit zou dan met deze update terug komen, en waarschijnlijk binkw64.dll net zoals «Search», «Task view», «Widgets» en «Chat» aan en uit te zetten zijn via de taskbar settings. Heb zo ook de vierkante blokken in het start menu weer terug, en de rechte muisknop op de taskbar voor taskmanager. Dat gaat over het links uitlijnen van de knoppen op de taakbalk. @VinylRecord heeft het over het plaatsen van de taakbalk verticaal aan de linker rand van het scherm. Zover ik weet heb ik mijn tweede account als «Insider» ingesteld, maar vreemd dat we elkanders links niet kunnen openen en dat er een verschil zit in aantal upvotes/comments.

Installatiebestanden Downloaden

Uiteindelijk zie ik steeds meer applicaties en tools van microsoft toch ook aardig beschikbaar komen onder andere operatingsystemen. Met apple hebben ze al jaren een zekere dwang. Andere platformen komen in kleine stapjes en via diverse routes.

Hoe Kan Je Doorsturen Van Een Vergaderingsverzoek Voorkomen In Microsoft Teams?

De eerste grote Windows 11-update, die gepland is voor de komende maand, voegt onder meer ondersteuning van Android-apps toe. Ook wordt het mogelijk om het scherm te delen en gesprekken te muten vanuit de taakbalk.

Gratis Upgraden Naar Windows 10

Je gaat het trouwens nooit geloven, maar Windows 10 start naar mijn gevoel sneller virtueel op in Iinux dan het gewoon opstart op mijn laptop (niet-virtueel). Een paar Insiders die erom vragen weegt niet op tegen de 1,4 miljard gebruikers die Windows heeft.